Вы вошли как Гість | Группа "Гості" |RSS
Меню сайту
Головна » 2012 » Липень » 25 » Благословення випускників
23:38
Благословення випускників

25 травня випускники початкової школи в селі Антонівка, що на Скадовщині , перед початком святкувань вирішили взяти Боже благословення на подальше, успішне навчання. Хоча звісно на передній план діти поставили канікули. 25 учнів за власною ініціативою разом з настоятелем храму «Успіння Пресвятої Богородиці» відслужили молебень до Богоматері. Під час молитви були присутні також батьки та рідні діточок, а найголовніше і найприємніше для випускників була присутність їхньої першої вчительки (Кузьмич Галини Володимирівни). Опісля молебню о.Володимир благословив дітей та вручив їм невеликий презент у вигляді молитовників.

Діти як і батьки звісно ж лишився задоволеними, а головне вони чудово зрозуміли: - для того, щоби справи вийшла добре, спочатку необхідно помолитися і повірити в перемогу. Адже віра, так само як  надія і любов є найголовнішими в житті цінностями . незважаючи на те, що на дворі ХХІ століття, нанотехнології   і здавалось би, люди забули про Бога, забули про страх божий, забули про любов, про доброту, про найважливіші цінності життя. Молоде покоління є всетаки – великою і нажаль єдиною надією для нашої віри, для нашої нації ,і, що найвголовніше  для нашого щасливого майбутнього.Нагадаю, це не перший і не останній свідомий клас, який відвідай церквицю і попросив благословення в Бога під час свого всята.

Буквально через пару днів, тобто 30 травня в храм завітали  вже випускники 9 класу, що є вже набагато свідомішими і дорослішими людими. Скажу також  те, що в цьому класі о.Володимир проводив уроки християнської етики практично кожного тижня. І в результаті клас на чолі з класним керівником (Телих Татьяною Вікторівною) теж відправив молебень до Богородиці, теж попросив в Бога щасливого життя на землі.

Тому варто не забувати про молитву, забувати про Бога, про любов, а особливо про терпіння. Адже без нього – навряд ми зможемо досягти справедливості, чесності і вірності близьких і рідних людей……

Переглядів: 1336 | Додав: о-Володимир | Теги: УГКЦ Скадовськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адаптация и рип by katr1k
Сайт управляється системою uCoz